Adhuruesit e mi janë gjithçka që kam

Reperja kosovare është e dashur me fansat e saj dhe këtë gjë e tregon shpesh herë.Përdor rrjetet sociale për të biseduar me fansat e saj por u kthen mesazhet duke i ndihmuar.

Tayna ka pranuar një bisedë nga një fanse ku i tha se ajo ka deklaruar duke dëgjuar këngët e Taynës.

Ka rikthyer vetëbesimin dhe ndihet shumë mirë me veten e saj.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *