Cila është harta që do të “identifikojë” gjithçka për emrin dhe mbiemrin e juaj?

Dhe a ju ka interesuar se sa persona në botë kanë emrin e juaj apo mbiemrin?
Ekspertët e universitetit të Londrës në vitin 2016 i patën dhënë përgjigje, duke krijuar një hartë  që tregon gjithçka për emrin dhe mbiemrin e juaj.

Ju nëse e shkruani Dardan apo Blerim, do ta shikoni se është një emër i njohur në Kosovë dhe Shqipëri dhe mijëra persona e kanë këtë emër.

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *