Cili është njoftimi nga Ministria e Punëve të Brendshme?

Ministria e Punëve të Brendshme ka treguar se të gjitha institucionet qendrore dhe lokale do të pushojnë të martën më 20 korrik, me rastin e festës së Kurban Bajramit.

Dhe vendimi është bazuar në ligjin për festat zyrtare.

Në pajtim me nenin 2 të Ligjit Nr. 03/L-064 për Festat Zyrtare të Republikës së Kosovës, ju njoftojmë se për nderë të festës zyrtare “Bajrami i Vogël”, për të punësuarit në Institucionet e Republikës së Kosovës, ditë pushimi do të jetë: E martë, 20 Korrik- Bajrami i Vogël.

Your email address will not be published. Required fields are marked *