Edhe 46 mijë vaksina Pfizer kundër pandemisë

Afro 46 mijë 800 doza vaksinash Pfizer kanë ardhur në Kosovë.

Vetëm 5 mijë doza janë të donacionit të BE.

Dhe sasia tjetër janë të blera nga Ministria e Shëndetësisë.

Your email address will not be published. Required fields are marked *