Ja pamjet e Opel Astra GSi

Opel ringjalli etiketën legjendare GSi kur tregoi modele me performancë të lartë në 2017, dhe tani të gjithë shpresojnë se Astra e re do të ndjekë shembullin.

Studio X-Tomi Desing ka shfaqur një prezantim që paraqet idenë se si mund të duket Astra GSi.

Makina ka një seri të re rims në pasqyrë dhe është pak më e ulët se modeli standard, gjë që e bën atë të duket më sportiv.

Kompania Opel njoftoi se klientët do të jenë në gjendje të zgjedhin midis motorëve të ndryshëm me benzinë dhe naftë me fuqi 110 dhe 225 kuasj/fuqi.

Your email address will not be published. Required fields are marked *