Jennifer Lopez po e dëshmon veten përsëri në Hollywood

Jennifer Lopez po mbetet ndër emrat më të popullarizuara në Hollywood.

Ajo është e angazhuar në dy profesionet,  në muzikë por edhe në aktrim.

Dhe ka krijuar një fotosesion për numrin e ri të revistës “In Style”, ku shfaqet në një formë mjaft të mirë.

Your email address will not be published. Required fields are marked *