Ka filluar vaksinimi antiCOVID-19 për individët mbi moshën 85 vjeç

Lajmin për fillimin e vaksinimit e njoftoi bëri të ditur edhe këshilltari politik i ministrit Arben Vitia, Sami Uka.

Sipas një njoftimi të Ministrisë së Shëndetësisë,  vaksinimi i kësaj grup-moshe do të bëhet fillimisht në Prishtinë (Salla “1 Tetori”) dhe në komunat: Pejë, Gjakovë, Prizren, Ferizaj, Gjilan, Mitrovicë dhe në Vushtrri.

Arben Vitia ka treguar se për grup-moshën nga 80-84 vjeçe, vaksinimi fillon me datën 11 prill 2021, në të njëjtat vende të vaksinimit në të gjitha QKMF.

Dhe vaksinimi kundër koronavirusit ka nisur javën e kaluar, dhe ku janë vaksinuar mbi 3 mijë persona.

Your email address will not be published. Required fields are marked *