Kjo pulë kushton 500 euro

Gjeli tre muajsh Dong Tao, ka lindur me aftësi të kufizuara.

Jeton në një fermë lokale pulash në Tajlandë.

“Rod Ma ka katër këmbë të mëdha që kur u zvordh për shkak të çrregullimeve gjenetike”, thotë fermeri.

Çmimet e shitjes së pulave Dong Tao në Tajlandë ndryshojnë midis 150 dhe 500 euro

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *