Kosova dhe varianti i ri i Covid-19

Ka mundësi që varianti i ri i COVID-19 nuk mund të regjistrohet në Kosovë.Afro 30 mostra janë të krijuara dhe janë dërguar sot në një laborator në Berlin.

Varianti është vlerësuar të jetë për 70 për qind , në Kosovë  por nuk shihet që detektimi i tij të bëhet në vend.

Xhevat Jakupi, ka folur se nga ditat e sodit një kompani nga Berlini i ka marrë mostrat me COVID-19 nga IKSHPK.

Your email address will not be published. Required fields are marked *