Ky është efekti i telefonave intelegjent të ri

Telefonat inteligjentë me një ekran të hapur janë një zgjidhje e duhur ndaj telefonave të ndryshëm

LG ishte duke punuar në një pajisje të tillë, dhe pasi sektori i telefonave inteligjentë LG është ndërprerë, ajo nuk duhet të funksionojë.

Prodhuesi kinez ka shfaqur një telefon i cili lidh së bashku një telefon inteligjent dhe një tabletë.

Kur paloset, telefoni inteligjent ka një ekran me një diagonale prej 6.87 inç.

Nëse e hapni, ekrani rritet në 10 inç.

Kryesisht TCL ka vendosur që të sjellë një telefon inteligjent të palosshëm në vitin 2021.

Your email address will not be published. Required fields are marked *