Ky është televizori i cili kushton deri në 100,000 dollarë

Televizori OLED R i LG kushton 100,000 dollarë.

Ai është një TV 4 inç 65 inç që mund të shikohet nga kënde të ndryshme.

LG po ka shumë sukses në këtë drejtim.

Kjo kompani ka pasur edhe disa TV tjerë dhe ka pasur shitje të tyre.

Your email address will not be published. Required fields are marked *