Majlinda Kelmendi dhe Akil Gjakova do të bartin flamurin e Kosovës në lojërat olimpike

Majlinda Kelmendi dhe Akil Gjakova do të bartin flamurin në ceremoninë hapëse të Lojërave Olimpike “Tokyo 2020”.

Klubi olimpik i Kosovës përbëhet prej 11 sportistëve të ndryshëm.

Dhe ceremonia hapëse bëhet më 23 korrik në stadiumin olimpik të Tokios, me fillim prej orës 13:00 në vendin tonë dhe në 20:00 në Japoni.

Your email address will not be published. Required fields are marked *