Mercedesi ka shfaqur një edicion të rifreskuar të CLS

Kryesisht Tre vjet pas prezantimit të gjeneratës së tretë të modelit CLS në Stuttgart,  kanë përgatitur një edicion të ridizajnuar të veturës së tyre luksoze, Coupe.

Të gjitha versionet e CLS tani janë të pranueshme me paketën të stilit AMG Line që ka një parakolpë të ndryshëm, zbukurime pragu dhe grilën e veçantë të radiatorit Panamericana.

Dhe disa nga ndryshimet në kabinën e pajisur mjaft mirë përfshijnë një timon të ri shumëfunksional dhe disa kombinime të reja prej lëkure.

Your email address will not be published. Required fields are marked *