Në ora15:00, pritet vendimi rreth diskutimeve rreth masave të reja antiCOVID-19

Po flitet që institucionet publike dhe private të arsimit parauniversitar të kalojnë në online nga data 12 deri më 18 prill, dhe ato universitare nga 6 deri më 18 prill.

Dhe masat e reja pritet të prekin edhe gastronominë.

Shoqata e gastronomeve po mban mbledhje lidhur me masat e paralajmëruara.

Ata janë shprehur kundër mbylljes totale.

Your email address will not be published. Required fields are marked *