Fakte interesante ndërmjet kompjuterit dhe personit si qenie njerëzore

Fakte interesante ndërmjet kompjuterit dhe personit si qenie njerëzore

Hulumtuesit treguan se përgjigjet e 1.500 personave janë të ngarkuar me numërimin e njerëzve në një seri fotografish. Ekipi u dha pjesëmarrësve shpjegime se si ta bënin këtë, nga persona të tjerë apo me algoritme kompjuterike. Dhe nëse numri i idividëve rritet pas çdo fotoje që kalon, detyra shfaqet më e vështirë për t’u kryer […]