Pse Ferrari SF90 është i fuqishëm?

Ferrari SF90 cilësohet një super makinë fantastike.

Edhe pse kjo veturë ishte shumë  e fuqishme, ajo mori një shtesë prej 33 kuaj fuqi.

Ferrari SF90 për momentin përshpejton nga 0 në 100 km/orë në 2.5 sekonda dhe ka shpejtësi më të madhe se 340 km/orë.

Your email address will not be published. Required fields are marked *