Rita Ora u dënua për mosrespektimin e masave Covid-19

Familja e Rita Orës ka marrë leksion dhe nuk do e përsërit gabimin e mëhershëm.Kjo u bë e ditur, pasi Vera Ora kishte ditëlindjen e saj.

Vera ka shfaqur edhe një fotografi tjetër afër bashkëshortit të saj, Besnikut.

Duke organizaur një festë jo të madhe.

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *