Samsungu ka shfaqur Galaxy S21

Samsungu ka prezantuar Galaxy S21, me 3 modele që do të kushtojnë nga 800 dollarë.

Pajisjet teknologjike janë Galaxy S21, Galaxy S21 Plus dhe Galaxy S21 Ultra.

Gjëja e tyre është një kamerë e pasme e rregulluar.

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *