Së shpejti në Kosovë do të filloi vaksinimi masiv kundër koronavirusit

Dhe vaksinimi masiv i personave do të realizohet në Planin e Veprimit për vaksinimin në masë të qytetarëve me vaksinën kundër koronavirusit.

MSH kërkon nga individët që të mos shkojnë në qendrat e vaksinimit pa konfirmim, por të presin thirrjen për termin.

Thirrja do t’iu bëhet përmes telefonit, emailit, etj.

Arben Vitia ka treguar se organet kompetente janë në rastet përfundimtare të parapërgatitjeve për fillimin e vaksinimit masiv në të gjithë vendin.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *