Si quhet kartëmonedha e re 10 mijë lekëshe në Shqipëri?

Befasi për herë të parë do të ketë një prerje 10 mijë lekëshe e cila do të ketë këtë pamje.

Kartëmonedha e re do të ketë portretin e poetit dhe autorit të vargjeve të himnit kombëtarë Aleksandër Stavre Drenova.

Dhe prerja e re 1 mijë lekë vjen me të njëjtin dizajn duke ruajtur të njëjtat motive si në prerjen aktuale.

Kartëmonedha e re 10 mijë lekëshe në Shqipëri quhet ”Asdreni”.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *