Të gjithë qytetarët nga Kosova dhe Shqipëria nuk kanë nevojë për të nënshtruar testin PCR

Qytetarët e Kosovës të cilët vizitojnë Shqipërinë, nuk do të kenë nevojë të paraqesin test PCR.

Kjo gjë vlen edhe për qytetarët nga Shqipëria të cilët vijnë për në Kosovë.

Dhe këtë e tregoi ambasadori i Shqipërisë në Kosovë, Qemal Minxhozi.

Ai tha që qytetarët e Kosovës por edhe të Shqipërisë nuk do të kenë nevojë të paraqesin test PCR për të hyrë në të dyja këto shtete.

Your email address will not be published. Required fields are marked *