“Urime ditëlindja, dashuria ime”

Emina uron ditëlindjen burrit të saj.

Ka uruar përmes rrjeteve sociale ditëlindjen e partnerit.

Dhe kujtojmë se çifti do bëhen sërish prindër.

Your email address will not be published. Required fields are marked *