Vaksina anti-Covid ka përmbajtje të ndryshme efektive

Efektet anësore mund të jenë provë se sistemi i juaj imunitar po funksionon mjaft mirë.

Vaksinat janë efektive edhe pa efekte anësore.

Efektet e tjera anësore përfshijnë dhimbje, skuqje ose ënjtje në vendin e injeksionit dhe ndoshta dhimbje koke.

Kjo vaksinë është e fuqishme dhe e dobishme në forcimin e sistemit imunitar.

Your email address will not be published. Required fields are marked *