Vetëm për inati të vëllait të vet e ndërtoi banesën

Historia e famshme ka marrë vëmendjen në tërë botën, me International Business Times që e tregon atë pas një shkrim në Twitter në lidhje me ndërtesën dhe pati mijëra pëlqime.

Prona fitoi vëmendjen ndërkombëtare pasi urbanistja dhe arkitektja Sandra Rishani zbuloi ndërtesën për një koleksion të harruara me titull “Beruit Re-Collected” në vitin 2014.

Por Rishani u befasua që prej prejardhjes së saj në karrierë, ajo nuk kishte dëgjuar për ndërtesën Grudge.

Kurse babai i tha asaj për këtë,  që ajo doli në rrugë për të zgjidhur mitin.

Your email address will not be published. Required fields are marked *