Zjarri ka kapur pjesën perëndimore të SHBA

Zjarri aktual ka kapur të gjithë perëndimin e Shteteve të Bashkuara.

Ka djegur 92 mijë hektarë pemë dhe shkurre të thata në dhe rreth Pyllit Kombëtar Fremont-Vinema.

Kjo është një zonë më e madhe se qyteti i New Yorkut.

Të tjerët që janë prekur nga zjarret janë nga: Kalifornia, Uashington, Idaho, Montana dhe Alaska.

Your email address will not be published. Required fields are marked *